Projecten

Geen tijd, maar wel de wens voor een handgemaakt kledingstuk? Bij de Wolwagen kan u uw trui, vest, sokken, muts, sjaal of col ook laten breien of haken!

Vilt-sloffen, uniek patroon van de Wolwagen!!! Heerlijk warme voeten en niet moeilijk te maken. Ieder pakket bevat voldoende wol om sloffen tot maat 45 te breien. Inclusief een duidelijke beschrijving. Prijs €12,50 per pakket.

Deze waterballonnen zijn herbruikbaar, geen gedoe met vullen en geen troep in de natuur. Dus goed voor vele dagen waterpret en ook nog eens goed voor het milieu. Zowel het garen met patroon als kant-en-klare waterballonnen zijn bij mij te koop.

Deze hartjeshoes is gevuld met een graankussen/warmtezak. Wist u dat de Wolwagen deze graankussens zelf maakt en vult met graankorrels van een regionale molen?

Deze stola/poncho is gehaakt uit 1 Scheepjes Whirl en 1 Scheepjes Whirlette

Deze stoere beany is gehaakt uit 1 bol Scheepjes Peru.

Deze speelgoed-opruimzak heb ik voor mijn kinderen gemaakt. Ook interesse in zo’n handige zak? Neem contact met mij op.

Deze rugzakken zijn ideaal voor de gymkleren van uzelf of uw kinderen. Bij de Wolwagen zijn deze te koop voor €8,- per stuk.

Handgemaakte vlaggenlijnen! Iedere vlaggenlijn is uniek. Te koop bij de Wolwagen. De prijzen zijn afhankelijk van de lengte.